- ไฟฟ้า / Power
- มอเตอร์ / Motor
- น้ำหนัก / Weight
- ขนาดเครื่อง / Dimensions
- กำลังในการผลิต / Slice Capacity
- ความหนาในการสไลด์ / Slice thickness
- ขนาดช่องใส่ชิ้นเนื้อ / Meat Input dimensions
- อุณหภูมิเนื้อ / Temperature for slicing
- 380V 3Ph 50Hz
- Knife 0.4kW , Feeder 0.4kW(ACservo)
- 240kg
- W950 x D2,305 x H1,350mm
- Max 250 slices/m (6variations in speed)
- (0) to 30.0mm
- W165 x H100 mm
- -2 degree Celsius to +3degree Celsius
เครื่องสไลด์เนื้อ รุ่นสายพาน Automatic Meat Slicer NYL-165V2 ยี่ห้อ Nantsune
สไลด์ได้ต่อเนื่อง ให้เรียงกัน หรือสไลด์แบบแบ่งกองได้
ปรับความหนาบางได้
นำเข้าจากญี่ปุ่น
ตัวอย่างการสไลด์โบโลน่า
ตัวอย่างการสไลด์เบคอน
ตัวอย่างการสไลด์แฮม
ตัวอย่างการสไลด์ปลาแซลมอน
เครื่องสไลด์เนื้อ อัตโนมัติแบบสายพาน Nantsune Mod.NYL-165V2
- ขนาดเครื่อง 2,300 x 900 x 1,400 มม.
- ขนาดแท่งวางเนื้อ 165×100 มม.
- ไฟฟ้า 380/50/3
- มอเตอร์แท่นสไลด์ 0.4 kW
- มอเตอร์ใบมีด 0.4 kW
- อุณหภูมิเนื้อตั้งแต่ -2◦C ถึง 3◦C
- ความเร็วในการสไลด์ 100-250 สไลด์/นาที
- ปรับความหนาตั้งแต่ 0-25 มม.
- น้ำหนัก 335 กก.
- สามารถสไลด์แบ่งเป็นกองได้ ตั้งแต่ 1-99 ชิ้น/กอง
- ควบคุมการทำงานด้วยระบบไฟฟ้า จอแสดงผลแบบทัชสกรีน
- ผลิตจากประเทศญี่ปุ่น
- 250 slices / minute at ultra-high speed.
- Slice width 165mm/Max.250rpm (variable speed)
- Slice thickness is controlled in steps of 0.1 mm.
- In addition to barbecue meats, this slicer can accommodate thin slices up to chunks of other types of meat.
- Premier special spiral cutting blade
- Color touch panel display facilitates easy and clear operation. Meat placement is flexible. Intermittent feeding with slice number setting is totally selectable at your choice. Stainless special cutting steels have been incorporated.
- Safety mechanism: Interlock mechanism provides effective safety.
- This compact unit is designed to save space.
เครื่องสไลด์รุ่นอื่นๆ
บริษัท ฟู้ด อีควิปเม้นท์ จำกัด
630/8 ซ.บางแวก 64/1
แขวงบางแวก เขตภาษีเจริญ
กรุงเทพฯ 10160
Tel. : (02) 449-5999
Fax : (02) 449-5488
info@foodequipment.co.th
www.foodequipment.co.th
เวลาทำการ
จันทร์ - ศุกร์: 8.30 - 17.00 น.
เสาร์: 8.30 - 12.00 น.