เครื่องทำซุป แกง ซอส แยม Soup Sauce Jam Cooker Blentherm Blentech

เครื่องทำซุป แกง ซอส แยม

สำหรับอุตสาหกรรมอาหาร

Blentherm Blentech

Soup/Sauce/ Jam Cooker


รุ่น /Model กำลังการผลิต (ลิตร) / Working Volume (L)
BT-24030 299 ลิตร
BT-24060 459 ลิตร
BT-28060 626 ลิตร
BT-31072 920 ลิตร
BT-36072 1243 ลิตร
BT-40080 1880 ลิตร
BT-42096 2302 ลิตร
BT-54096 3703 ลิตร
BT-60096 4460 ลิตร

*หมายเหตุ ขนาดกำลังการผลิต วัดถึงขอบอ่างด้านบน
*Working capacity is measured to top of agitator




    • เครื่องทำซุป / น้ำจิ้ม/ ซุป/ แกง  Sauce Cooker/ Soup Cooker ยี่ห้อ Blentech รุ่น Blentherm
    • ผลิตซุป แกง น้ำจิ้ม หรือ ซอสได้อย่างทั่วถึง
    • อีกทั้งสามารถเพิ่ม Option แกนสำหรับใช้ในการผัดอาหารได้
    • ช่วยลดระยะเวลาในการผลิต โดยสามารถส่งผ่านความร้อนได้อย่างทั่วถึงด้วยเทคโนโลยีที่ออกแบบและพัฒนาใบแกนปาด Scraper
    • ออกแบบให้ส่งผ่านความร้อนในอ่างผสมได้ดีกว่าการใช้หม้อในการผลิตถึง 25-50%
    • สามารถเพิ่ม Option direct steam injection (DSI) หรือ การพ่นไอน้ำให้สัมผัสกับของเหลวโดยตรง ซึ่งจะช่วยลดระยะเวลาในการผลิต
    • สามารถตั้งค่าโปรแกรมขั้นตอนการผลิตของสูตรอาหารแบบอัตโนมัติได้
    • สามารถเพิ่ม Option Vacuum Cooling ได้ เพื่อช่วยให้ทำให้แกงเย็นได้จาก 120องศาเซลเซียส ลงมาถึง 5 องศาเซลเซียส  ทั้งนี้เพื่อความสะดวกในการผลิตอาหารสำเร็จรูป Ready Meals
    • สามารถเพิ่ม option ลิฟท์ยก เพื่อใช้ในการโหลดสินค้าระหว่างการผลิตได้
    • สามารถเพิ่ม option Flow meter ในการเติมน้ำเข้าเครื่องอัตโนมัติ โดยวัดปริมาตร และทำงานอัตโนมัติตามสูตรที่ตั้งค่าไว้ในแต่ละสูตร ช่วยลดขั้นตอนในการผลิต รวมถึงทำให้การทำงานเป็นระบบอัตโนมัติต่อเนื่อง
    • สามารถเพิ่มระบบ Cloud ที่สามารถเข้าดู report การทำงานของเครื่องได้ผ่านทางมือถือ และคอมพิวเตอร์ไม่ว่าจะนอกโรงงาน หรือต่างประเทศ ทางหัวหน้างานและผู้จัดการสามารถเช็ค Monitor การทำงานของเครื่องได้
    • ควบคุมการทำงานด้วยระบบหน้าจอสัมผัส Touch Screen Panel  สามารถเลือกยี่ห้อ PLC ได้
    • สามารถปรับเพิ่ม Option เพื่อให้เหมาะกับการใช้งานของลูกค้า โดยมีให้เลือกมากกว่า50 Options เพื่อประโยชน์การใช้งานและประสิทธิภาพสูงสุด และเพื่อแก้ปัญหารวมถึงพัฒนาการผลิตของลูกค้า และลดขั้นตอนในการผลิตได้
    • ผลิตและนำเข้าจากประเทศสหรัฐอเมริกา





Highlights

Versatility

    • Designed for product line expansion, growth, and flexibility
    • Wide range of application capabilities
    • Adaptable technology for changing client requirements

Reduced Process Times

    • Optimized heat delivery systems for utility conservation and reduced cycle times.
    • Up to 50% reduction in process times compared to traditional hemispherical and steam jacketed kettles.
    • Fully integrated loading systems save time and improve process metrics.

Control & Automation

    • Completely automated solutions that simplify day-to-day operation
    • PLC Programming
    • Historical process data collection & archiving systems
    • Precise process control for repeatable, scalable gold standard results
    • Rockwell PlantPAX and FactoryTalk Batch Systems available

Systems Integration

    • Mechanical Engineering, Controls Engineering, Process Development, and Project Management services for complete integration of:
    • Loading Systems
    • Material Handling Equipment
    • Product Transport Solutions
    • OEM Technology


Food Safety

    • Uniform mixing and high efficiency heat transfer to ensure consistent temperature throughout the batch and eliminate the risk of undercooked product

Sanitary Design

    • Blentech staffs Food Scientists and maintains an eye toward cleanability
    • Integrated CIP system systems
    • Blentech equipment is designed to be sanitary, safe, and easily cleanable
    • In complete compliance with global food safety, biotech, pharmaceutical, and cosmetic industry guidelines for sanitary design
    • Engineered to be ergonomic to protect the health and safety of your workforce

Longevity

    • Reduced thermal cyclic fatigue to extend Blentech equipment life over all competitors
    • Fewer spare parts, repairs, and reduced maintenance drive down overhead and operating costs, while increasing profit margins.
    • Robust construction in high-wear areas

Innovative Cooling Options

    • Integrated Liquid Nitrogen Injection available
    • High efficiency vacuum cooling available
    • Precision Control Vacuum Cooling to cool product to 110 (43°C) or to 40°F (5°C)
    • Patented ComboChill Process and Essence Recovery System
    • Optimized cryogenic and chilled water/glycol cooling options