เครื่องทำซุป แกง ซอส แยม
สำหรับอุตสาหกรรมอาหาร
Blentherm Blentech
Soup/Sauce/ Jam Cooker
รุ่น /Model กำลังการผลิต (ลิตร) / Working Volume (L)
BT-24030 299 ลิตร
BT-24060 459 ลิตร
BT-28060 626 ลิตร
BT-31072 920 ลิตร
BT-36072 1243 ลิตร
BT-40080 1880 ลิตร
BT-42096 2302 ลิตร
BT-54096 3703 ลิตร
BT-60096 4460 ลิตร
*หมายเหตุ ขนาดกำลังการผลิต วัดถึงขอบอ่างด้านบน
*Working capacity is measured to top of agitator
-
- เครื่องทำซุป / น้ำจิ้ม/ ซุป/ แกง Sauce Cooker/ Soup Cooker ยี่ห้อ Blentech รุ่น Blentherm
- ผลิตซุป แกง น้ำจิ้ม หรือ ซอสได้อย่างทั่วถึง
- อีกทั้งสามารถเพิ่ม Option แกนสำหรับใช้ในการผัดอาหารได้
- ช่วยลดระยะเวลาในการผลิต โดยสามารถส่งผ่านความร้อนได้อย่างทั่วถึงด้วยเทคโนโลยีที่ออกแบบและพัฒนาใบแกนปาด Scraper
- ออกแบบให้ส่งผ่านความร้อนในอ่างผสมได้ดีกว่าการใช้หม้อในการผลิตถึง 25-50%
- สามารถเพิ่ม Option direct steam injection (DSI) หรือ การพ่นไอน้ำให้สัมผัสกับของเหลวโดยตรง ซึ่งจะช่วยลดระยะเวลาในการผลิต
- สามารถตั้งค่าโปรแกรมขั้นตอนการผลิตของสูตรอาหารแบบอัตโนมัติได้
- สามารถเพิ่ม Option Vacuum Cooling ได้ เพื่อช่วยให้ทำให้แกงเย็นได้จาก 120องศาเซลเซียส ลงมาถึง 5 องศาเซลเซียส ทั้งนี้เพื่อความสะดวกในการผลิตอาหารสำเร็จรูป Ready Meals
- สามารถเพิ่ม option ลิฟท์ยก เพื่อใช้ในการโหลดสินค้าระหว่างการผลิตได้
- สามารถเพิ่ม option Flow meter ในการเติมน้ำเข้าเครื่องอัตโนมัติ โดยวัดปริมาตร และทำงานอัตโนมัติตามสูตรที่ตั้งค่าไว้ในแต่ละสูตร ช่วยลดขั้นตอนในการผลิต รวมถึงทำให้การทำงานเป็นระบบอัตโนมัติต่อเนื่อง
- สามารถเพิ่มระบบ Cloud ที่สามารถเข้าดู report การทำงานของเครื่องได้ผ่านทางมือถือ และคอมพิวเตอร์ไม่ว่าจะนอกโรงงาน หรือต่างประเทศ ทางหัวหน้างานและผู้จัดการสามารถเช็ค Monitor การทำงานของเครื่องได้
- ควบคุมการทำงานด้วยระบบหน้าจอสัมผัส Touch Screen Panel สามารถเลือกยี่ห้อ PLC ได้
- สามารถปรับเพิ่ม Option เพื่อให้เหมาะกับการใช้งานของลูกค้า โดยมีให้เลือกมากกว่า50 Options เพื่อประโยชน์การใช้งานและประสิทธิภาพสูงสุด และเพื่อแก้ปัญหารวมถึงพัฒนาการผลิตของลูกค้า และลดขั้นตอนในการผลิตได้
- ผลิตและนำเข้าจากประเทศสหรัฐอเมริกา
Highlights
Versatility
-
- Designed for product line expansion, growth, and flexibility
-
- Wide range of application capabilities
-
- Adaptable technology for changing client requirements
Reduced Process Times
-
- Optimized heat delivery systems for utility conservation and reduced cycle times.
-
- Up to 50% reduction in process times compared to traditional hemispherical and steam jacketed kettles.
-
- Fully integrated loading systems save time and improve process metrics.
Control & Automation
-
- Completely automated solutions that simplify day-to-day operation
-
- PLC Programming
-
- Historical process data collection & archiving systems
-
- Precise process control for repeatable, scalable gold standard results
-
- Rockwell PlantPAX and FactoryTalk Batch Systems available
Systems Integration
-
- Mechanical Engineering, Controls Engineering, Process Development, and Project Management services for complete integration of:
-
- Loading Systems
-
- Material Handling Equipment
-
- Product Transport Solutions
-
- OEM Technology
Food Safety
-
- Uniform mixing and high efficiency heat transfer to ensure consistent temperature throughout the batch and eliminate the risk of undercooked product
Sanitary Design
-
- Blentech staffs Food Scientists and maintains an eye toward cleanability
-
- Integrated CIP system systems
-
- Blentech equipment is designed to be sanitary, safe, and easily cleanable
-
- In complete compliance with global food safety, biotech, pharmaceutical, and cosmetic industry guidelines for sanitary design
-
- Engineered to be ergonomic to protect the health and safety of your workforce
Longevity
-
- Reduced thermal cyclic fatigue to extend Blentech equipment life over all competitors
-
- Fewer spare parts, repairs, and reduced maintenance drive down overhead and operating costs, while increasing profit margins.
-
- Robust construction in high-wear areas
Innovative Cooling Options
-
- Integrated Liquid Nitrogen Injection available
-
- High efficiency vacuum cooling available
-
- Precision Control Vacuum Cooling to cool product to 110 (43°C) or to 40°F (5°C)
-
- Patented ComboChill Process and Essence Recovery System
-
- Optimized cryogenic and chilled water/glycol cooling options