
เครื่องชุปแป้งเปียก
EconoRobe


เครื่องชุบแป้งเปียก ระบบอัตโนมัติ เพื่อช่วยให้การชุบเกล็ดขนมปังในขั้นตอนถัดไปติดได้ดีขึ้น
สามารถปรับความหนาบางในการชุบแป้งได้
สินค้านำเข้าจากประเทศอังกฤษ
The EconoRobe applies high quality coverage of numerous batters and marinades to a wide variety of product options.
Weir (or Waterfall) model – fully successful with a host of meat, fish, ethnic and vegetable produce, and has been designed to handle a wide variety of batters and marinades. The product is carried under several waterfalls of batter to insure a complete coating. The underneath of the product is coated by the fallen batter pooling in a large puddle-plate before overflowing and returning to the sump.
Dipper model – ideal for thick batters and Tempura that do not like to be pumped due to continued thickening, the dipper model immerses the product by way of a continuously moving hold-down belt to insure the product is fully covered with a thick coating before the product emerges.

เครื่องชุปผง เครื่องเทศ
EconoDust

The EconoDust has been designed to apply a thin coating of dust or flour to enhance batter adhesion to those products that require it, such as frozen products or slimy poultry products

เครื่องคลุกเกร็ดขนมปัง
EconoCrumb


เครื่องคลุกเกล็ดขนมปัง EconoCrumb ยี่ห้อ Deighton นำเข้าจากประเทศอังกฤษ
The EconoCrumb has been developed to automate the process of crumbing formed or batter coated product.
Designed to handle numerous types of crumb, including Japanese style crumb, the EconoCrumb unit enables the operator to enjoy maximum versatility within his product range.

เตาทอดไฟฟ้าแบบต่อเนื่อง
EconoFry Continuous Fryer

Econofry เตาทอดแบบต่อเนื่อง สามารถปรับอุณหภูมิในการทอดได้ตั้งแต่ 150C ถึง 200 C
With the ability to flash fry or fully cook all food products the EconoFry completes the Econo production line. Chicken Nuggets or Chicken Kiev, Spring Rolls or Onion Bahjis to Fish Fingers or Burgers – the EconoFry System handles them all. The versatile fryer also enables the Food Processor to switch from the frying of tempura battered products to bread crumbed product by the option of an adjustable infeed section.
